Рівне:

Створення та просування сайтів

Двоє підлітків на Хмельничинні стали жертвами п’яного водія

Хмельницька область 05-травня, 2010, 09:049 Lobanovskiy 1 125
У Білогірському районі на Хмельниччині двоє 15-річних хлопців стали жертвами п’яного водія.
39-річний мешканець Білогір’я, повертаючись близько півночі додому у стані сильного алкогольного сп’яніння на власному автомобілі «ВАЗ 21015», скоїв наїзд на школярів, які голосували обабіч дороги, добираючись із райцентру до сусіднього села. Водій навіть і не спробував надати медичну допомогу пораненим пішоходам, а натомість втік з місця події. До лікарні постраждалих доставили зовсім інші люди.
Заховавши побиту машину у свого родича, чоловік наступного дня, як ні в чому не бувало, подався на роботу на службовому молоковозі. Проїхавши повз місце, де він вчора збив підлітків, побачив, що там працюють співробітники Державтоінспекції. Недарма кажуть, що злодія завжди тягне на місце злочину — винуватець трагедії не втримався і зупинився неподалік. Зробивши, вигляд, що він щось ремонтує у автомобілі, сам тим часом уважно спостерігав за діями міліціонерів, які, у свою чергу, помітили його пильний погляд та дивний інтерес до кожного їх кроку. Один з правоохоронців підійшов до водія та поцікавився, чи не потрібна допомога, але почув поспішну заперечну відповідь. Щось у поведінці водія молоковоза одразу насторожило працівника міліції. До того ж, він був досить схожий за зовнішністю на описаного свідками зловмисника, який напередодні уночі збив школярів.
Коли підозрюваного почали розпитувати, де він був учора ввечері і де його власний автомобіль, він одразу заплутався у словах. Спочатку говорив, що на машині дружина кудись поїхала, потім — що здав її у ремонт. Коли ж врешті-решт вдалося відшукати побитий «ВАЗ», то сумніві у тому, хто наїхав на підлітків, не залишилося. Проведений аналіз крові засвідчив, що напередодні чоловік добряче випив — надмірна кількість алкоголю збереглася у його організмі ще й на ранок.
Наразі відносно водія порушена кримінальна справа за ч. 2 статті 286 Кримінального кодексу України за порушення правил безпеки дорожнього руху, яке спричинило потерпілому тяжке тілесне ушкодження. Підлітки на даний момент перебувають у лікарні, лікарі оцінюють їх стан здоров’я як важкий.

Інна ПРОНИК
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору