Рівне:

Створення та просування сайтів

На Тернопільщині злочинці, представившись міліціонерами, вчинили розбійний напад

Тернопільська область 05-травня, 2010, 09:049 Lobanovskiy 1 008
На Тернопільщині злочинці, представившись міліціонерами, вчинили розбійний напад на сім’ю у селі Дичків Тернопільського району.
Розбійний напад тернопільські правоохоронці розкрили за кілька годин. Зі слів оперативників, зловмисників підвела зухвалість та самовпевненість. Нападники, маючи чималий кримінальний досвід, були впевнені, що сліди злочину знищили, а разом з ними - докази своєї причетності до розбійного нападу.
Як повідомив начальник обласного управління внутрішніх справ Василь Поліщук, наразі відпрацьовують версії, яким чином зловмисники вийшли на сім’ю потерпілих і чи має злочин замовний характер. Однак очевидно: злочинці діяли за попередньою змовою з метою заволодіння чужим майном. Близько 8 години вечора у двері помешкання, що у селі Дичків, подзвонили. Молода господиня підійшла до домофона і побачила трьох молодиків, котрі представилися працівниками міліції. Вони показали у вічко відеокамери посвідчення й попросили відчинити. Перше, про що запитали невідомі, де господар.
Жінка, не підозрюючи нічого лихого, зателефонувала чоловікові й перепитала коли той буде вдома. Невідомим відповіла: через 15-20 хвилин буде можливість поспілкуватися з господарем. Але сталося непередбачуване: один зі зловмисників кинувся до комп’ютера, до якого була підключена система відеоспостереження за будинком, а двоє інших почали забирати цінності. Коли ж додому повернувся чоловік, зловмисники накинулися на нього, стали завдавати ударів та погрожувати зброєю. Один із нападників, побачивши на шиї жертви золотий ланцюжок, зірвав його. Потерпілим виявився родич.
Слідчо-оперативна група Тернопільського райвідділу міліції спільно з розшуківцями, експертами та спеціалістами інших служб обласного управління прибула на місце скоєння злочину одразу, щойно надійшло повідомлення про вчинений розбійний напад. До слова, озброєні нападники були без масок. Вони знехтували маскуванням тому, що були впевнені: відеозапис, який здійснюється в помешканні, знищать. Саме з цією метою один зі зловмисників вийняв з комп’ютера вінчестер. Але забрана комп’ютерна деталь, що мала гарантувати їм безпеку, виявилася не записом відеоспостереження, а містила дитячі ігри.
Зі слів керівника обласного управління міліції Василя Поліщука, правоохоронцям вдалося не лише встановити особи підозрюваних, а й оперативно затримати їх. Причетними до резонансного злочину виявилися двоє тернополян та мешканець Рівного. Усі раніше судимі. Є й двоє співучасників - таксист та молода жінка. Під час обшуків помешкань затриманих були виявлені награбовані цінності та вилучений пневматичний пістолет зі слідами крові.
http://zik.com.ua/ua/news/2010/05/03/227274
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору