Рівне:

Створення та просування сайтів

Підстав для заміни Боришкевича обласна влада не бачить

Актуально 17-бер, 2005, 16:269 prov 1 154
Тому теперішній-колишній керівник, зібравши всі документи які свідчили про його плідну роботу, представив їх своєму невдоволеному колективу. Наприклад, за минулий рік в порівнянні з попереднім 2003, загальна сума доходів зросла майже на 160 тисяч гривень, а річні витрати скоротилися більше як на 13 тисяч гривень. Крім того, обслуговування пасажирських суден збільшилось приблизно в три рази. Це, в свою чергу, дало змогу скоротити збитки підприємства на 169 тисяч гривень. Минулого року, якщо порівнювати з попереднім 2003, було здійснено на 107 рейсів більше.

В той же час, складною залишається ситуація по виплаті заборгованої заробітньої плати. Якщо минулого року на погашення заборгованності це було спрямовано понад півмільйона гривень, то на сьогодні ще залишилось 260 тисяч гривень боргу. Близько 130 тисяч власних оббігових коштів затрачено на проведення сертифікації аеропорту.

Таким чином, пояснючи збитковість підприємства тим, що обласний бюджет не витратив жодної копійки на розвиток аеропорту, пан Боришкевич переконаний, що владі потрібно задуматись над доцільністю існування такого підприємства. На підтвердження, він додав, що коли нічого не вкладаєш, відповідно нічого з того мати не будеш. Адже не дивно, що підприємство збиткове, оскільки не вкладали коштів – то й прибутку годі сподіватись. А поки керівництво прийме відповідне рішення, директор аеропорту звернувся до заступника голови облдержадміністрації Степана Жданюка, сподіваючись цього року отримати хоча б якусь фінансову підтримку. Той, в свою чергу, пообіцяв розглянути питання, проте, поки ніякого зрушення не видно. І це не дивно. За словами пана Жданюка, контракт з Володимиром Боришкевичем закінчився ще минулого року і не був продовжений попередньою владою.

Заступник голови ОДА вважає, що пан Боришкевич досі не виконанав деяких умов. В той же час, пан Жданюк не бачить підстав для термінової заміни директора аеропорту. Разом з тим, зважаючи на незовсім втішні показники роботи – з початку цього року аеропорт спромігся обслужити лише один рейс, обласній владі, вочевидь, все ж доведеться виділити кошти, щоб підприємство надалі продовжувало існувати за своїм призначенням.

Ангеліна ПЛОЩАНСЬКА,
Рівне.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору