Рівне:

Створення та просування сайтів

Затра у Рівному відбудеться презентація книг

Рівненська область 26-травня, 2010, 12:449 Lobanovskiy 1 213
27 травня відомий письменник Олександр Ірванець – автор відомого і чи не єдиного роману про наше місто Рівне - запрошує на презентацію своїх книг, які з’явилися на світ цього року. Окрім славнозвісного і вкотре перевиданого роману «Рівне/Ровно», автор представить найповнішу на сьогодні збірку віршів «Мій хрест»: від текстів, яким уже за тридцять, до останніх римувань. Це і тонкі ліричні мініатюри, і заклична публіцистика, і гостра сатира. Збірка «Загальний аналіз» - іще одна новинка від Ірванця. Це оповідання та повісті, написані протягом останнього десятиліття. Цвинтар, приміська електричка, підземелля Київського метрополітену, кручі над Дніпром – ось декорації, в яких розгортає свої сюжети письменник.
Стати учасником яскравої презентації, послухати «в оригіналі» незмінно епатажного та іронічного Олександра Ірванця можна цього четверга - 27 травня:
о 12.30 відбудеться зустріч письменника в Національному університеті "Острозька Академія", а увечері о 18.30 він запрошує читачів та друзів на малу сцену Рівненського академічного обласного музично-драматичного театру.
У презентації візьме участь Олександр Красовицький - директор видавництва "Фоліо", в якому вийшли друком нові книги Ірванця.
Вхід вільний.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору