Рівне:

Створення та просування сайтів

Рятувальники МНС на Житомирщині опікуються обездоленими дітьми

Житомирська область 03-чер, 2010, 09:109 Lobanovskiy 972
У працівників Головного управління МНС в Житомирській області є добра традиція – щомісяця вітати підшефних дітей-сиріт Денишівського будинку-інтернату з днем іменинника. Цього місяця свято співпало з Міжнародним Днем захисту дітей. Усі – як діти так і рятувальники МНС, ретельно готувалися до свята. Зустрічали гостей дівчата у бальному вбранні з великими бантами та хлопці у фраках, які, до речі, були також ведучими програми. Аби порадувати дорослих у погонах і показати, чому вони навчилися за рік, малеча підготувала безліч віршиків та пісень, які вони залюбки декламували гостям. Найбільш розчулила присутніх пісня-посвята пожежникам, що по дитячому ніжно звучала з вуст малюків, та їх мрії про майбутнє.

А далі за справу взявся професіонал рятувальної справи, ляльковий персонаж дитячої телепрограми «Школа незвичайних наук» дракончик Коша. Навчання дітей правилам безпеки життєдіяльності у цьому закладі – один із основних аспектів у вихованні підростаючого покоління. Тому залюбки діти включилися в ігри, умови яких стосувалися правил безпечної поведінки в побуті, під час прогулянки в лісі, під час перебування на водоймах... А також разом із рятувальниками складали з рук звірів, демонструючи глядачам флору і фауну України під пісню „Море хвилюється раз...”. Зусилля кожної дитини були винагороджені пізнавальними книжками, іграшками та солодощами. А іменинники отримали від шефів подарунки з нагоди свята.

Завідуюча Денишівським дитячим будинком, у якому виховується 55 дітей-сиріт і позбавлених батьківської опіки, Галина Шпак зі сльозами на очах дякувала рятувальникам за виявлену турботу. «Саме завдяки цим чуйним людям у нас був зроблений ремонт самого будинку і дитячих майданчиків, з’явилися телевізори, м’які іграшки, впорядкована бібліотека, книги до якої подарувало МНС. Закладена ними традиція – раз на місяць відзначати день іменинника – змушує дітлахів хоч на якийсь час повірити у те, що і вони комусь потрібні. Звичайно, маму цим не заміниш, але такими вчинками можна розтопити дитяче серце. Людям, що думають про майбутнє нашої країни, про наших дітей, треба віддати належне,» – зазначила вона.

Центр зв’язків з громадськістю ГУМНС у Житомирській області.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору