Рівне:

Створення та просування сайтів

Волинські експерти відвідали дітей-сиріт Липлянської спеціальної школи-інтернату

Волинська область 07-чер, 2010, 10:419 Lobanovskiy 1 074
Працівники Науково-дослідно експертно-криміналістичного центру при УМВС України у Волинській області у Міжнародний день захисту дітей навідалися з подарунками до Липлянської спеціальної школи-інтернату.
У цьому закладі навчаються дітки, які позвавленні батьківського піклування та мають деякі фізичні вади, тому для них кожен візит гостей – це невеличке свято радості та щастя. Волинські експерти вже декілька років поспіль опікуються закладом, куди час від часу приїздять, аби поспілкуватися зі своїми підшефними, привезти їм солодощі й подарунки.
Під час останнього візиту з рук заступника начальника НДЕКЦ при УМВС України у Волинській області Юрія Сітовського, головного експерта-вибухотехніка Анатолія Понікарчика, помічника начальника центру з кадрового забезпечення Олени Ходирєвої та інших учні отримали велосипед, на якому працівники міліції відразу і покатали маленьких вихованців школи-інтернату.
Також напередодні 1 червня міліціонери допомогли орендувати для учнів автобус, котрий відвіз дітей на концерт художньої самодіяльності у село Затурці Локачинського району.

Ірина Новосад, ВЗГ УМВС України у Волинській області.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору