Рівне:

Створення та просування сайтів

Чадний газ мало не забрав життя 6 прикарпатців

Івано-Франківська область 14-чер, 2010, 10:419 Lobanovskiy 1 148
У квартирі п'ятиповерхового будинку, на вулиці Лисенка 30, в місті Коломия на Івано-Франківщині, знайшли напівпритомними 6 людей. Вони надихались чадного газу.
Під вечір у квартирі було дві сім’ї. До Княгиницьких прийшли погостювати Іван Кобилянський з дорослою дочкою. Посидівши трохи, людей раптом стало клонити на сон.
Як повідомили кореспонденту Gazeta.ua у Коломийській дитячій лікарні, найперше чадним газом отруївся 10-місячний хлопчик.
"У хаті трохи пропускав газ через котел. Опалення люди включали тільки, коли йшли митися у ванну. Того вечора мився господар будинку. 10-місячний хлопчик найперше очадів. Під вечір став блювати, плакати, зомлівати. Дорослі, поки надавали йому поміч і самі стали чути себе зле, - розказала завідувач дитячого реанімаційного відділення Коломийської лікарні Оксана Сандуляк. – Викликали швидку. Наші в свою чергу повідомили рятувальників".
По приїзді швидкої, до лікарні довелось госпіталізувати всіх людей, які були у хаті. До реанімації потрапило двоє дітей і гість будинку Іван Кобилянський.
"З потерпілими провели необхідні процедури. Стан здоров’я дітей незабаром стабілізувався, то їх з реанімації перевели в інфекційний відділ", - додала Сандуляк.
"Ці люди народилися просто в сорочці, якщо би вони полягали спати, все могло би закінчитися трагічно, - розказала Галина Омельчук із прес-служби МНС. – Крім того, що в квартирі був несправний котел, напевне там ще погано працювала і вентиляційна система”.

Gazeta.ua
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору