Рівне:

Створення та просування сайтів

Міліціонери Рівненщини в День донора здавали кров для дітей

Рівненська область 14-чер, 2010, 14:479 Lobanovskiy 1 298
Ініціатором благодійної акції «Подаруй дитині надію на життя» став особисто начальник Управління МВС України в Рівненській області генерал-майор міліції Олег Сало. Очільник міліції на власному прикладі показав підлеглим, що правоохоронці ніколи не повинні залишатись осторонь чужого горя, особливо, коли це стосується майбутнього Батьківщини – наших дітей! Адже за статистикою, в Україні тисячі хворих дітей потребують підтримки та допомоги. Тому 14 червня тільки в обласному центрі до добровільної благодійної здачі крові, яка приурочена до Всесвітнього дня донора, долучилися 175 міліціонерів. Цього дня на станції переливання крові було не проштовхнутись. Від полковників до рядових - участь взяли усі без винятку підрозділи міліції. Багато хто прийшов у формі, тому розмаїття спец- підрозділів відразу кидалась в очі. Веселий настрій усіх присутніх був багатослівнішим за усе. Їх навіть не втомлювали довжелезні черги під кабінетами лікарів, адже сама процедура не є швидкою. Наявність паспорту, обстеження в терапевта, шкірвенеролога, аналіз крові та звісно ж філіжанка солодкого чаю і лише тоді на кушетку. Та правоохоронці – люди витривалі, а задля корисної і благородної справи здатні на самопожертву.
Під час урочистостей, які відбулися на початку заходу в дворику Рівненської обласної станції переливання крові, начальник УМВС Олег Михайлович Сало звернувся до присутніх зі словами: «Ми знаємо про проблеми хворих дітей, які потребують негайного переливання крові і постійної її нестачі. Тому своїм вчинком ми хочемо допомогти насамперед діткам, які борються за життя. Особовий склад підтримав цю добру справу, адже сама акція, в першу чергу, спрямована на допомогу важкохворим дітям. Я думаю, що цією доброю справою ми покажемо іншим достойний приклад самопожертви в ім’я майбутнього нашої держави – дітей», - сказав Олег Михайлович. Головний міліціонер області на згадку про перше знайомство подарував медичному персоналу чайний сервіз та побажав побільше донорів.
У цілому по області кожен міськрайвідділ організував подібний захід.
Варто зазначити, що працівники ДАІ активно долучилися до акції. Вартові доріг з розумінням та відповідальністю прийшли, аби допомогти дітям. На завершення головний лікар Рівненської обласної станції переливання крові Ліна Миколаївна Михальчук подякувала очільнику міліції краю Олегу Салу та всім правоохоронцям за розуміння та підтримку і побажала усім міцного здоров’я.

Тамара Лисенко, начальник ВЗГ УМВС України в Рівненській області
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору