Рівне:

Створення та просування сайтів

Відсвяткував сторіччя

Особливий погляд 01-лип, 2010, 11:049 prov 1 190
Відсвяткував сторіччя


За статистикою вважають, що чоловіки живуть значно менше, ніж жінки. Однак це твердження власним прикладом життя спростував Віктор Голуб із села Михайлівка Радивилівського району.
Так, нещодавно Віктор Васильович відсвяткував 100-річний ювілей. Нелегка випала йому доля. В чотирирічному віці залишився без батька, разом із сестрою його виховувала мама. В 1928 році одружився, має дочку Лідію. В роки буремних лихоліть війни працював на каторжних роботах в Німеччині остарбайтером. Після закінчення війни повернувся в рідне село і працював довгий час в колгоспі “Радянська Україна” різноробочим. Деякий час проживав у місті Дубно, а зараз знову мешкає у Михайдівці у своєї дочки Лідії, якій уже самій за 80 років. Віктор Голуб має двох внуків, чотирьох правнуків та чотирьох праправнуків. Хоча, Віктору Васильовичу і не довелось здобувати освіту, та школу життя йому довелося опановувати самостійно. Він, на думку односельчан її пройшов на “відмінно”.
Головний “рецепт” довголіття ювіляра - робити добро людям та дякувати Господу Богу за прожиті роки.
З нагоди великої пам’ятної дати до Віктора Васильовича завітали гості з його великої родини, а також приїхали привітати начальник Головного управління праці та соціального захисту населення облдержадміністрації Георгій Сладковський, голова райдержадміністрації Віталій Станкевич, начальник управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації Юрій Вовк, сільський голова Любов Твердохліб. Іменинику вручили привітання від Президента України, а також подарунки від владних структур. Лунали щирі слова привітань і побажань. Довгих і щасливих років життя Вам поважний ювіляре.
Анатолій Тимошейко,
Радивилівський район.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору