Рівне:

Створення та просування сайтів

Що новенького?

Що новенького? 31-травня, 2007, 19:449 prov 2 079
Що новенького?

Березне

Почесна громадянка Березного, благодійниця з німецького міста Діллінген-на-Дунаї Маріанне Ріхтер узяла участь в урочитостях з нагоди Дня міста, що відбулись у Березному 27 травня. Вона привезла до райцентру гуманітарну допомогу. Цього разу Маріанне Ріхтер передала жителям поліського містечка кошти на облаштування сучасного туалету в місцевій школі-інтернаті.

Гоща

Гощанська районна державна гімназія за чисельністю переможців олімпіад різних рівнів та конкурсів МАН займає одне з кращих місць серед усіх закладів Рівненської області, розповів директор навчального закладу Валерій Скоцик. Понад 90 відсотків випускників закладу вступають у вищі навчальні заклади, і переважно на державну форму навчання. Нині тут навчаються 325 дітей із 25 населених пунктів Гощанського, Корецького й Острозького районів.

Зарічне

Днями у селі Серники архієпископ Сарненський і Поліський Анатолій здійснив покладання у фундаменті майбутнього храму Вознесіння Господнього каменя зі святими мощами священномученика Володимира, митрополита Київського. В капсулу була вкладена Благословенна грамота, яка також урочисто закладена у фундамент майбутньої святої обителі. Це священнодійство супроводжувалося службою Божою у домовій церкві монастиря Волинської ікони Божої матері. Після богослужіння архієпископ Анатолій освятив основу майбутнього храму.

Здолбунів

У селі Здовбиця Здолбунівського району на базі благодійної організації „Батьківський затишок” служба у справах неповнолітніх облдержадміністрації провела обласну нараду-семінар з питань забезпечення функціонування в регіоні дитячих будинків сімейного типу і прийомних сімей. Станом на 01.04.2007 р. на Рівненщині створено та функціонує 17 дитячих будинків сімейного типу та 11 прийомних сімей, у які направлено на виховання 144 дитини-сироти. Впродовж цього року заплановано створити ще 5 дитячих будинків сімейного типу та 6 прийомних сімей, у які буде направлено на виховання 32 дитини-сироти.

Кузнецовськ

На базі Кузнецовської гімназії відбулося засідання науково-дослідницької лабораторії Рівненського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти (РОІППО) «Творча обдарованість». Як повідомляє офіційний веб-сайт Кузнецовського міськвиконкому, у першій частині засідання директор гімназії Н.Шевчук презентувала заклад, а провідні вчителі через показові фрагменти уроків та заходів представили свій погляд на шляхи реалізації творчого потенціалу особистості вчителя. У другій частині зустрічі проректор з науково-дослідної роботи РОІППО В.Демченко, завідувач науково-дослідною лабораторією, кандидат педагогічних наук, професор Т.Рабченюк та завідувач кафедри педагогіки і психології Л.Савчук провели круглий стіл.





Нагору ↑

Рівне

Голову облдержадміністрації Віктора Матчука Президент України увів до складу РНБО разом із головами решти облдержадміністрацій, а також міст Севастополя і Києва.





Нагору ↑

Сарни

Історико-краєзнавчий нарис «Тинне над Случем», присвячений історії та сучасності села Тинне, побачив світ днями у сарненському приватному видавництві «Сонях». Автором книги є вчителька історії місцевої школи, депутат районної ради, член Всеукраїнської спілки краєзнавців Світлана Коток.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору