Рівне:

Створення та просування сайтів

В області значно зросли обсяги громадських робіт, організованих центрами зайнятості

Рівненська область 13-сер, 2010, 10:569 Lobanovskiy 1 065
Протягом літніх місяців продовжувалася робота центрів зайнятості області з організації оплачуваних громадських робіт. Тільки впродовж липня до тимчасової зайнятості було залучено понад 1400 незайнятих громадян.
За ініціативою центрів зайнятості і підтримки місцевих органів виконавчої влади було розроблено та затверджено переліки об’єктів соціальної сфери для проведення оплачуваних громадських робіт, укладено 699 договорів на їх проведення та залучено до участі у громадських роботах 6,3 тис. осіб. На організацію та проведення оплачуваних громадських робіт протягом семи місяців 2010 року із Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття використано 2,8 млн. грн.
Безробітні працювали на роботах з ремонту та реконструкції об’єктів соціальної сфери (дитячих садочків, клубів та будинків культури, шкіл, ФАПів, лікарень тощо), благоустрою територій населених пунктів, доглядали за одинокими престарілими громадянами та інвалідами.
Згідно з укладеним договором про організацію та проведення оплачуваних громадських робіт з Антонівською сільською радою безробітні громадяни, які зареєстровані у Володимирецькому РЦЗ, виконували роботи з обкошування меліоративних каналів, які знаходяться на балансі сільської ради. Також, до відкриття Етно-Тур-Фесту «Бурштиновий шлях» проводились роботи з встановлення сцени, будувались курені. Задіяно було 5 осіб, витрачено 4,6 тис.грн. коштів Фонду.
Силами безробітних громадян Гощанського РЦЗ розпочалися ремонтні роботи в приміщеннях Гощанської центральної районної лікарні, районного об’єднання культури і дозвілля, центральної районної бібліотеки та Бугринського агротехнічного ліцею. На цих об’єктах працювало у червні 20 безробітних та витрачено 11,2 тис.грн. коштів Фонду.
На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 14.07.2010 №621 “Про посилення соціального захисту населення під час оплати житлово-комунальних послуг” та наказу Мінпраці від 22.07.2010 №202 розпочаті роботи щодо залучення безробітних до участі в оплачуваних громадських роботах, спрямованих на інформування населення про надання житлових субсидій.


Інформацію підготував Рівненський обласний центр зайнятості.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору