Рівне:

Створення та просування сайтів

Підприємці підписали меморандум з Урядом

Україна 01-гру, 2010, 21:419 prov 925
Підприємці підписали меморандум з Урядом
Спрощена система оподаткування залишиться у вигляді, в якому була до ухвалення Податкового кодексу. Про це домовилися урядова робоча група та представники малого бізнесу, які мітингують на Майдані Незалежності.
Сторони цього вечора підписали відповідний меморандум у Міністерстві фінансів. Також домовлено, що влада не буде штрафувати за пенсійними внесками, нарахованими на 1 грудня 2010 підприємцям, які є платниками єдиного податку, а також до 1 січня 2011 року доопрацювати законодавство з питань єдиного соціального внеску. Меморандум гарантує і те, що учасників акцій протесту переслідувати не будуть. А от чиновникі, які зробили помилки при підготовці, кодексу - як пообіцяли в Мінфінві - будуть притягнуті до відповідальності.
У четвер з підприємцями має намір зустрітися Президент. Щоправда, не відомий ні час, ні місце. Мітингарі заявили, що чекають його знову на Майдані Незалежності, а Ганна Герман стверджує, що зустріч може віждбутися на Банковій. Попри це підприємці не відмовляються від намірів провести машстабний протест, який має розпочатися завтра о 10:00.

5 канал
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору