Рівне:

Створення та просування сайтів

У 2011 на Рівненщині планують газифікувати понад півсотні сіл

Рівненська область 06-гру, 2010, 09:169 Lobanovskiy 871
Область подала до столиці обґрунтування на майже 86 мільйонів гривень, зауважив заступник голови облдержадміністрації Володимир Новак. Цієї суми вистачить, аби розрахуватися з боргами за вже виконані роботи та профінансувати завершення розпочатих підвідних газопроводів. Таким чином вдасться подати блакитне паливо до 54 населених пунктів Рівненщини. Перелік об’єктів вже направлено в «Нафтогаз України» та в Міністерство фінансів України для врахування цієї суми при формуванні проекту Державного бюджету України на 2011 рік.
Більше того, місцеві газівники запевнили голову облдержадміністрації Василя Берташа, що готові інвестувати в 2011 році 7 мільйонів гривень у розширення своїх мереж. За ці кошти допомагатимуть активним громадам Рівненщини, які за власний кошт оплачуватимуть будівництво вуличних мереж. Практика об’єднання селян у кооперативи для пришвидшення газифікації вже апробована в попередні роки.

Довідково: Цьогоріч за рахунок усіх джерел фінансування газ подано в 2,5 тисячі осель вісімнадцяти населених пунктів області. В експлуатацію введено майже сто кілометрів розподільчих газових мереж. Загалом в області блакитним паливом користуються більше половини населених пунктів.

Про це Провінційці повідомили Рівненській обласній державній адміністрації.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору