Рівне:

Створення та просування сайтів

Світ без обмежень з ВОЛЯ

Особливий погляд 09-гру, 2010, 12:099 Lobanovskiy 1 322
Можливість доступу до кращих джерел інформації, розваг та телекомунікацій надає рівнянам український загальнонаціональний телекомунікаційний провайдер компанія ВОЛЯ, яку в Рівному представляє підприємство “ТРК „Рівне-ТВМ”.


- Оскільки якість послуг та високий рівень сервісу завжди були й будуть пріоритетним напрямом для компанії ВОЛЯ, ми почали свою роботу у Рівному саме з впровадження нових стандартів якості та сервісу,— говорить президент компанії ВОЛЯ Сергій Бойко. — Адже у Рівному є попит на якісні послуги, вимоги споживачів постійно збільшуються, а задовольняти їх потреби та побажання — це і є головна мета нашої роботи. На сьогодні ВОЛЯ є провідним загальнонаціональним телекомунікаційним провайдером. Компанія надає комплексну мультисервісну послугу, яка включає інформацію і розваги – доступ до телепрограм і відео на замовлення; комунікації – високошвидкісний доступ до Інтернету, комрютерний і голосовий звязок, а також послуги найбільшого в Україні Дата – центру, який за параметрами надійності та резервування є одним з найкращих в країнах СНД та Східної Європи.
У Рівному ВОЛЯ працює із 2008 року, але офіційно бренд ВОЛЯ представлений у нашому місті з 1 жовтня 2010 року. Нині у місті понад 30 тисяч абонентів користуються кабельним телебаченням компанії та десятки тисяч Інтернетом.
За словами директора ВОЛЯ у Рівному Миколи Громова, основним завданням підприємства є впровадження нових стандартів для того, щоб відповідати очікуванням споживачів щодо рівня сервісу і якості послуг.
-У планах компанії роботи з модернізації устаткування для розширення пропускної здатності мережі і забезпечення резервування для попередження переривання послуг, - зазначає Микола Громов. - Ще одним пріоритетним напрямком компанії є розширення переліку доступних телевізійних програм, з урахуванням побажань користувачів. Наразі масштабна модернізація мережі триває. Всі будинки переводяться на оптичні канали зв’язку, що дозволяє ретранслювати чітке та якісне зображення кабельного телебачення, забезпечити стабільність та високу швидкість послуги доступу до Інтернет. Завдяки вже проведеній модернізації, компанія удвічі збільшила швидкості в Інтернет – пакетах без зміни вартості. А вже протягом наступних 3 місяців буде запущено цифрове кабельне телебачення „ВОЛЯ Преміум ТВ”. Окрім того, для користувачів послуги доступу до аналогових пакетів „ВОЛЯ ТВ” сьогодні пропонуються знижка 20% на користування Інтернет – пакетами. А також можливість замовити додатковий сервіс „Захист від вірусів та спаму Dr. Web” з функцією батьківського контролю, яка полягає у тому, що батьки можуть обмежувати доступ до певних сайтів та блокувати доступ до інших мереж, що зробить користування Інтернетом безпечним для дітей.
Компанія працює за принципами – якість, надійність, стабільність та індивідуальний підхід до кожного абонента.
- Фундаментальним завданням на найближчі роки стане розвиток і оптимізація бізнес – процесів і приведення їх до високих стандартів у цілому по компанії, - розповідає Сергій Бойко. – А 8 років тому, ми вперше у Східній Європі і країнах СНД почали надавати послуги кабельного телебачення за допомогою цифрової технології випередивши найближчих сусідів – Польщу, Росію, Угорщину, Білорусь. Тому, можна сміливо сказати, що Київ став першою цифровою столицею.
Нині під одним брендом ВОЛЯ об’єднані 18 провайдерів, які ведуть свою діяльність в 19 містах України. Загалом обслуговується біля 1, 7 млн. абонентів, у тому числі понад 420 тисяч користувачів послуги високошвидкісного доступу до Інтернету. Окрім того ВОЛЯ є лідером з впровадження сучасних цифрових технологій у Східній Європі, першою почала надавати послуги доступу до телепрограм з використанням цифрових технологій та впровадила широкосмуговий стандарт послуги доступу в мережу Інтернет для домашніх користувачів. А серед українських кабельних провайдерів ВОЛЯ першою відкрила найбільший коллцентр, ввела новий стандарт контактних центрів для обслуговування абонентів та запропонувала сервіс – „відео-на-замовлення”, зробивши крок на зустріч інтерактивного телебачення.
Вікторія БЕРЕЗОВА,
Рівне.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору