Рівне:

Створення та просування сайтів

Польський консул у захваті від рівненських студентів

Актуально 23-гру, 2010, 10:449 Lobanovskiy 938
Консул Республіки Польща у м. Луцьк Єжи Зімни зустрівся із рівненськими студентами. Відбулося це у рамках днів українсько-польського університетського співробітництва, які пройши у Міжнародному економіко – гуманітарному університеті імені академіка С. Дем’янчука.

Польський консул у захваті від рівненських студентів

На зустрічі йшлося про найсучасніший досвід європейської вищої школи і роль співробітництва освітніх програм між МЕГУ та польськими ВНЗ. Також у МЕГУ презентували нові видання польських авторів, і не лише наукові, але й художньо – публіцистичні та відбулася фотовиставка польських митців.
Єжи Зімни у Міжнародному економіко – гуманітарному університеті побував вперше. Проте залишився у захваті від інтузіазму викладачів і студентів та впевний, що науковий обмін та співраця між МЕГУ та польськимими ВНЗ зроблять освіту якіснішою. Адже обидві країни мають чому повчитися одна в одної.
- Цінність МЕГУ у тому, як широко цей навчальний заклад виходить за власні межі, - вважає Єжи Зімни. - Адже у сучасному світі замикання в собі призводить до повного відокремлення від розвитку. Тому чим більше ви виходите за рамки власного навчального закладу, тим вищим у вас буде рівень знань отриманий в університеті. Хоча, я вважаю, що нашим країнам потрібно тісніше співпрацювати між собою і налагоджувати зв’язки не лише у плані наукової співпраці, але й людські контакти - щоб люди розуміли мову, об’єднувалися і працювали на спільне добро.
Також консул зізнається, що скучив за студенською атмосферою і дуже радий можливості зустрітися із рівненськими студентами, поспілкуватися з ними, дізнатися як їм начається та які перспективи вони бачать по закінченню університету.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору