Рівне:

Створення та просування сайтів

Показники зростають – чиновники тішаться

Актуально 24-травня, 2007, 21:329 prov 1 407
Як повідомив прес-секретар Рівненської облдержадміністрації Тарас Максименко, відповідно до моніторингу результатів діяльності регіонів України, що проводив Кабінет Міністрів, наша область увійшла до п’ятірки найкращих. Аналіз здійснювали за 47 показниками, що відображають тенденції соціально-економічного розвитку регіонів у січні-березні нинішнього року.

Отож, за результатами аналізу показників за перший квартал 2007 року, визначили три групи регіонів. Перша група, до якої і ввійшла Рівненська область, — це регіони-лідери. У цьому списку нашому краю також склали компанію місто Київ, Дніпропетровська, Полтавська та Івано-Франківська області, які у звітному періоді досягли значного покращення показників соціально-економічного розвитку.

У цьому році Рівненська область продемонструвала покращення показників у сфері виробництва промислової продукції, також у житловому будівництві, погашенні податкової заборгованості та нарощуванні доходів частини місцевих бюджетів.

Окрім того, якщо вірити показникам, в економіку Рівненщини залучається усе більше інвестицій. Так, за січень-березень 2007 року обсяг інвестицій в основний капітал за рахунок усіх джерел фінансування в Рівненській області склав 355,5 мільйонів гривень, що на 33,9 % більше, ніж за відповідний період минулого року.

А ще цьогоріч у першому кварталі зросла заробітна плата. Нині це 971 гривень, що практично удвічі перевищує прожитковий мінімум — 525 гривень. Підвищення зарплатні спостерігалося у всіх галузях господарського комплексу: сільському господарстві, промисловості, транспорті та зв’язку, освіті та медицині. Але разом із тим багато підприємств та установ краю іще заборговують заробітну плату свої працівникам.






Марина ДАНИЛЮК

Рівне
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору