Рівне:

Створення та просування сайтів

Рівненщина «поділиться» з Волинню та Львівщиною телесигналом

Актуально 24-бер, 2011, 14:049 Lobanovskiy 2 127
На Рівненщині введено мораторій щодо скорочення мережі проводового мовлення.
Рівненщина «поділиться»  з Волинню  та Львівщиною телесигналом

Про це сказав під час зустрічі із керівниками Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення голова облдержадміністрації Василь Берташ.
За його словами, у країні вжито заходи стосовно збереження числа існуючих радіоточок, особливо у 30-кілометровій зоні Рівненської та Хмельницької атомних електростанцій.
Подальше поширення такого комунікаційного засобу здійснюватиметься відповідно до спеціальної програми.
Паралельно з нею реалізовуватиметься і план переходу на цифрове телевізійне мовлення. За одержання чотирьох частот для роботи в новому форматі змагатимуться на конкурсній основі провідні телеорганізації.
З метою передачі та прийому якісного телесигналу на Рівненщині планують здійснити низку технічних заходів, зокрема заплановано будівництво вежі у Демидівському районі, можливості якої зможуть використовувати також сусідні Волинська та Львівська області.
Технології не стоят на місці. Прикладом значного просування в цьому напрямку є андроид приставка для тв. Приставка смарт ТВ ідеально підійде тим, хто має сучасний телевізор з хорошим зображенням, підключивши Android TV Box ви, як би «осучасните» свій телевізор, без необхідності його заміни.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору