Рівне:

Створення та просування сайтів

Закарпаття накрила міліцейська “Хвиля”

Закарпатська область 04-кві, 2011, 11:099 Lobanovskiy 977
Футбол -- улюблений вид спорту мільйонів людей. Але, на жаль, футбольні баталії нерідко виходять за межі спортивних майданчиків і охоплюють трибуни та населені пункти. Мова -- про безчинство фанатів цієї гри. І хоча на Закарпатті великої “футбольної крові” поки що не було, все ж і в нас у попередні роки траплялися прикрі інциденти, на кшталт відомих «заворушень» в Ужгороді вболівальників львівських “Карпат”.
За дотриманням громадського порядку в місцях масового скупчення людей покликана слідкувати міліція. Днями, в Ужгороді на стадіоні “Авангард” відбулися тактичні навчання працівників органів внутрішніх справ з протидії футбольним хуліганам під умовною назвою “Хвиля”. У них взяли участь працівники обласного управління міліції, Ужгородського міського управління та районного відділу внутрішніх справ, усіх оперативних служб та бійці спецпідрозділів “Беркут”, “Сокіл” і внутрішніх військ.
Роль футбольних хуліганів погодилися виконувати студенти ужгородських навчальних закладів, а близько шести сотень працівників міліції повинні були їх “вгамувати”. Не обійшлося, звичайно, й без піротехніки та спецзасобів. Побаченим дійством залишилися задоволені і запрошені журналісти, і керівництво закарпатської міліції.
Як показує життя, масові заходи в Україні відбуваються доволі часто, -- каже начальник УМВС України в Закарпатській області полковник міліції Віктор Русин. -- Багато радикально налаштованих груп беруть у цьому участь. І для того, аби гарантувати безпеку мирним громадянам, міліція має постійно тренуватися. В Україні невдовзі відбудеться Євро-2012. Закарпатська міліція буде задіяна до охорони громадського порядку у Львові, де проходитиме груповий турнір. Тому ми повинні бути готовими до масових безпорядків на стадіонах і після футбольних матчів. На мою думку, закарпатська міліція стовідсотково готова до виконання поставлених перед нею завдань.


ВЗГ УМВС України в Закарпатській області.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору