Рівне:

Створення та просування сайтів

На Рівненщині сержант міліції вистрелив собі у підборіддя

Рівненська область 27-кві, 2011, 09:039 Lobanovskiy 918
Покiнчити життя самогубством намагався міліціонер РМОП «Беркут» сержант міліції, 22-річний рівнянин, Максим. Під час несення служби у районі вулиці Степана Бандери Рівного, перебуваючи у форменому одязі, в приміщенні диско-бару «Магнат» він вистрелив із табельної вогнепальної зброї собі у підборіддя. Відповідне повідомлення від диспетчера станції швидкої допомоги телефоном надійшло в чергову частину Рiвненського МВ 25 квiтня 2011 року о 00.30.

22-річний Максим після спілкування зі своєю дружиною у диско-барі «Магнат» в одному з приміщень закладу здійснив постріл в область пiдборiддя із пістолета "Форт-12", у результаті якого медики діагностували у міліціонера вiдкриту проникаючу черепно-мозкову травму, забiй головного мозку, множиннi пошкодження лицевого скелету. Наразі він перебуває в нейрохiрургiчному вiддiленні Рiвненської ЦМЛ.
Інспекція з особового складу управління кадрового забезпечення УМВС України в Рівненській області проводить за цим фактом службове розслiдування і детально з’ясовує усі обставини, які могли наштовхнути молодого чоловіка на такий відчайдушний крок. Матеріали цієї справи передані у прокуратуру м.Рівне.
На службі в органах внутрішніх справ Максим із квітня 2008 року.

ВЗГ УМВС України в Рівненській області
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору