Рівне:

Створення та просування сайтів

Що новенького?

Що новенького? 10-травня, 2007, 18:129 prov 1 364
Що новенького?

Дубно

Дві котельні планують перевести наступного опалювального сезону на альтернативне тверде паливо дубенські комунальники. Як повідомив директор підприємства “Дубнотепломережа” Іван Хаврук, тут буде використовуватися торфокрихта, тирса, інші матеріали. Ця справа для краю є новою, тому потребує детального вивчення та чималих фінансових затрат. Щоправда, левову частку грошей планують отримати з державного бюджету.


Зарічне

Чотири містки і п’ять кілометрів полотна прокладуть шляховики, будуючи дорогу, що сполучатиме села Борове та Лисичин Зарічненського району. На сьогодні роботи тут уже розпочались. Їх загальна вартість – 9 мільйонів гривень. Відповідний тендер виграла організація “Шляхи Полісся” з Житомирської області. Місцеві жителі на будівництві поки що не задіяні. Робітників поселили в Боровому.


Костопіль

Як повідомив начальник управління статистики в Костопільському районі Микола Кособуцький, рівень зареєстрованого безробіття в Костопільському районі станом на 1 квітня 2007 року становив 3,7% середньорічної кількості населення працездатного віку (у цілому в області цей показник становив 5,1%). Обсяг зареєстрованого безробіття на 1 квітня цього року, у порівнгянні з 1 квітня минулого року, зменшився на 23,6%. Пропозиція робочої сили на ринку праці в квітні 2007 року уп’ятеро перевищувала потребу в ній.


Рівне

Працівники підприємств, організацій та установ Рівного в березні 2007 року заробили в середньому по 1123 гривні, повідомила виконуюча обов’язки начальника відділу статистики у Рівному Тамара Козачок. За її словами, середньомісячна заробітна плата, нарахована на одного працівника, з початку 2007 року зросла на 21,1% і становила 1063 гривні, що перевищує розмір мінімальної зарплатні в 2,7 раза, а прожитковий мінімум для працездатних осіб — удвічі. Водночас сума невиплаченої зарплатні станом на 1 квітня становила 2,2 млн. грн. і збільшилась на 27,7% до заборгованості, що була на початку року.

Рокитне

Відбулося засідання колегії Рокитнівської райдержадміністрації. На ньому розглядали питання про підсумки роботи галузей господарського комплексу району за перший квартал цього року, виконання вимог Указу Президента України про першочергові заходи щодо захисту прав дитини, відповідних розпоряджень голів обласної та районної державних адміністрацій.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору