Рівне:

Створення та просування сайтів

Друк на пакетах у Віниці

Пакети 02-травня, 2011, 14:029 Lobanovskiy 795
Поліетиленові пакети стали мало не обов'язковою річчю в наших повсякденних буднях. Звичайно, зручно: порожні, вони зовсім не займають місця, їх можна запхнути в кишеню або кинути в дамську сумочку. Для користувачів їх плюс в практичності; для компаній - в рекламі, для торгівлі - щось середнє між вірусним і мережевим маркетингом.
Для виготовлення значної частини пакетів матеріалом є поліетилен низького тиску. Пакет, який "шарудить", є пакетом, виготовленим з ПНД. Головна перевага таких пакетів - найнижча ціна предметів для перенесення і висока міцність. У них можна переносити до 30 кілограмів ваги (вантажопідйомність вказується на мішку), нічим не зміцнюючи ручки, просто прорубані в пакеті.
Пакети "Майка" - найбільш функціональний пакет з точки зору обивателя. Частіше за інших використовують у продовольчих магазинах і при цьому дешевше, ніж інші види пакетів з ручками. Пакети такого типу можуть бути як з бічними закладками так і без них:
Пакет банан.
Пакет цього типу вважається найбільш ефективним при проведенні рекламних акцій, часто використовується як подарунковий пакет. Виготовляється з поліетилену низького і високого тиску в широкій колірній гамі.
Для виробництва пакетів використовується поліетилен низького тиску (ПНД).
Виготовляємо високоякісні поліетиленові пакети практично будь-якого кольору, розміру і ступеня міцності.

Сайт виробника. Ціни. Розміри
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору