Рівне:

Створення та просування сайтів

На Рівненщині в Сарнах чадним газом отруїлися три сестри

Рівненська область 25-жов, 2011, 10:019 prov 1 312
Зранку 24-го жовтня в оперативно-диспетчерську службу УМНС Рівненської області за номером «101» надійшло повідомлення із Сарненської центральної районної лікарні, що в реанімаційне відділення медзакладу поступили троє місцевих жителів: рідні сестри 18-ти, 17-ти та 14-ти років. Всім потерпілим встановили діагноз - отруєння чадним газом.
В ході розслідування нещасного випадку співробітники МНС встановили, що напередодні в помешканні, де трапилася пригода, господар натопив грубку. Щоб не виходило тепло чоловік відразу закрив заслінку. Наступного дня троє дівчат, що спали в окремій кімнаті, поскаржилися батьку на погане самопочуття. Після цього чоловік викликав швидку медичну допомогу. Дітей відразу госпіталізували, наразі їхній стан медики оцінюють як середньої важкості. Інші троє дітей, що ночували в сусідній кімнаті будинку, на щастя не постраждали. По факту отруєння проводиться подальша перевірка.
Шановні громадяни. Рятувальники МНС вкотре звертаються до вас із застереженням суворо дотримуватися елементарних вимог безпеки при експлуатації приладів опалення. Будьте пильні і лихо завжди обходитиме вас стороною.

Микола Прокопчук,
начальник центру пропаганди УМНС в Рівненській області.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору