Рівне:

Створення та просування сайтів

На Рівненщині чоловік вбив знайомого і сам повідомив про це міліціонерів

Рівненська область 26-жов, 2011, 13:249 prov 1 547
23 жовтня близько 23 години 38-річний рівнянин повідомив чергового Рівненського МВ УМВС про те, що у його помешканні раптово помер чоловік. На місце події виїхала слідчо-оперативна група.
Міліціонери побачили на підлозі скривавленого мертвого чоловіка. Судово-медичний експерт, оглянувши тіло, виявив численні травми голови, ймовірно, від яких потерпілий і помер.
- 49-річний рівнянин Сергій завітав у гості до знайомого, - коментує перший заступник начальника Рівненського МВ УМВС Віталій Мархальчук. - Вони разом випивали. Між чоловіками раптово виник конфлікт на грунті неприязних відносин. Тоді розлючений господар схопив ніжку від стільця і вдарив співрозмовника декілька разів по голові. Судмедексперт при розтині тіла встановив, що смерть чоловіка настала від крововтрати, адже було виявлено перелом нижньої щелепи та забої голови.
Підозрюваний зізнався у скоєнні злочину. Наразі порушена кримінальна справа за частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України, тобто умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого. Санкція цієї статті передбачає позбавлення волі на строк від семи до десяти років.
Він затриманий у порядку статті 115 Кримінально-процесуального кодексу України і утримується в ізоляторі тимчасового тримання Рівненського МВ УМВС.

Інна БЕРЕЗОВСЬКА, помічник начальника Рівненського МВ УМВС по взаємодії з громадськістю та ЗМІ
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору