Рівне:

Створення та просування сайтів

10 листопада у Луцьку відбудеться зустріч представників науки та бізнесу Волинської та Рівненської областей

Рівненська область / Волинська область 09-лис, 2011, 12:419 prov 841
10 листопада, о 13:00 год. у Луцьку відбудеться зустріч представників науки та бізнесу Волинської та Рівненської областей на тему: «Інновації та комерціалізація наукових розробок». Місце проведення: Волинський інститут економіки та менеджменту (вул. Електроапаратна, 3.)
Ініціатором такої зустрічі є Волинська торгово-промислова палата, що підтримує заклик голови облдержадміністрації до громадськості: «Волинська Земля потребує твоїх інвестицій!».
Захід організовується за підтримки уряду США «USAID» («Локальні інвестиції та національна конкурентоспроможність»).

Кстати, в Киеве по инициативе бизнесмена и мецената Игоря Янковсккого Украина была создана первая в Украине коммуникационная площадка «Дом инноваций», объединяющая ученых, бизнесменов, журналистов — всех, кто связан с инновационной сферой.

Під час зустрічі представники науки та бізнесу обох областей презентують інноваційні наукові розробки, а саме: технології в галузі машинобудування, в сфері енергоживлення, електроприводу, систем керування для електротранспорту та в галузі вирощування технічних культур, насінництва льону довгунця і коноплі, технології первинної та поглибленої переробки, а також інші технології в галузі сільського господарства.
Учасники форуму також матимуть можливість налагодити контакти й ділові зв'язки з науковцями, які працюють над практичним втіленням розробок.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору