Рівне:

Створення та просування сайтів

У Львові відбудеться близько 30 безкоштовних нічних екскурсій

Львівська область 26-лис, 2011, 16:419 prov 1 043
З 2 до 4 грудня в місті стартує новий туристично-промоційний проект «Нічний Львів». В рамках проекту відбудеться 30 безкоштовних екскурсій.
Відтак, для відвідувачів буде представлена нагоди взяти участь у театралізованих екскурсіях підземеллями Львова – нічні відвідини музеїв, вогняні дійства та вистави. В музеї історії релігії о 23.00 год розпочнеться вистава «формули екстази» за творами Б.І. Антонича. Окрім того, особливістю проекту «Нічний Львів» стануть театралізовані вогняні дійства в Італійському подвір’ї, романтичні екскурсії в музеї Соломії Крушельницької, молодіжні літературні читання в галереї «Гердан», нічна екскурсія Личаківським цвинтарем, різноманітні атракції у львівських галереях.
«У грудні плануємо реалізувати туристично-промоційний проект «Нічний Львів» з метою формування нового туристичного продукту. Надалі такий проект плануємо проводити щороку в липні та грудні. Це дозволить більше зацікавити туристів нашим містом, відкрити нове обличчя Львова як міста романтики. Нічні екскурсії, які ми проводили в музеї зброї Арсенал, музеї Соломії Крушельницької, Італійському дворику показали, що львів’яни, особливо молодь, надзвичайно схвально ставляться до такого. Адже вдень не всі мають можливість відвідати музей, а ввечері, «приправивши» це романтикою, учасники отримують незабутні враження», - розповіла заступник керівника відділу промоції міста ЛМР Марта Іванишин.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору