Рівне:

Створення та просування сайтів

Що новенького?

Що новенького? 03-травня, 2007, 18:579 prov 1 075
Що новенького?

Демидівка

Випускник Демидівської десятирічки 1971 року, а нині відомий науковець ( забажав не розголошувати ім’я і прізвище) встановив особисту грошову премію для учнів Демидівського навчального комплексу-ліцею, котрі за результатами атестації виявили глибокі знання із предметів фізико-математичного циклу.

Дубно

За свідченням завідувача епідеміологічним відділом райсанепідемстанції Юрія Мухи, Дубенський район неблагополучний щодо сказу. Позаяк багато бродячих собак і котів контактує з дикими тваринами, небезпека зараження цією недугою досить ймовірна. Та й щороку трапляється близько 250 випадків укусів людей тваринами. Ось нещодавно в селі Сапанівчик здичавілий кіт покусав хлопчика. Дитині нині проводять курс відповідних щеплень. А в місті лис покусав собаку. В обох випадках ветпрацівники підозрюють, що йдеться про хворих на сказ тварин. Це мають підтвердити лабораторні дослідження в облсанепідемстанції.


Рівне

28 квітня 2007 року Рівненський районний суд Рівненської області задовольнив позовну заяву Семаніва Мирослава до Рівненської обласної державної адміністрації про поновлення на роботі, стягнення заробітної плати за час вимушеного прогулу та відшкодування моральної шкоди. Як повідомив адвокат пана Семаніва Смачило І., рішення в частині поновлення Семаніва М. на посаді головного лікаря допущено до негайного виконання.


Кузнецовськ

НАЕК «Енергоатом» планує до кінця року розробити план з подовження терміну експлуатації енергоблоків №1 і №2 Рівненської АЕС. З цієї метою НАЕК «Енергоатом» запланувала виконати низку організаційно-технічних заходів. У компанії створено групу управління подовженням експлуатації та спеціалізовані підрозділи на майданчиках АЕС, введено в дію відповідні перспективні програми та графіки їх реалізації, а також забезпечено стабільне фінансування робіт. Окрім того, в «Енергоатомі» розроблено чотирирічний графік проведення планово-попереджувальних ремонтів на АЕС, який передбачає виконання відповідних заходів.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору