Рівне:

Створення та просування сайтів

За хабар затримані посадові особи Головного управління Державної інспекції техногенної безпеки у Львівській області

Львівська область 24-гру, 2011, 12:469 prov 1 007
Співробітники СБ України затримали двох посадових осіб Головного управління Державної інспекції техногенної безпеки у Львівській області під час одержання хабара у розмірі 5 тисяч гривень. Вказаний орган виконавчої влади створений 6 квітня 2011 року з метою забезпечення реалізації державної політики у сферах пожежної і техногенної безпеки, а також здійснення державного нагляду у цих сферах.
Встановлено, що заступник начальника одного із Управлінь вказаного державного органу та головний інспектор того ж Управління вимагали хабар від представника комерційної структури за зняття запобіжного заходу у вигляді обмеження здійснення підприємницької діяльності.
21 грудня ц.р. співробітники СБУ затримали посадовців на робочому місці під час одержання хабара.
За матеріалами СБУ прокуратурою Львівської області стосовно затриманих порушено кримінальну справу за ч.3. ст.368 (одержання хабара вчинене за попередньою змовою групою осіб поєднане з вимаганням хабара) Кримінального кодексу України, що передбачає кримінальну відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк від 5 – ти до 10 – ти років з конфіскацією майна.
Про це Провінційці повідомили з Прес-центру СБ України.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору