Рівне:

Створення та просування сайтів

На Рівненщині відкрито рух Варшавкою

--- 27-гру, 2011, 15:189 prov 900
Реконструкцію дороги Київ-Ковель-Ягодин завершено, відзвітували заступникові голови облдержадміністрації Володимиру Новаку. Ділянку міжнародної траси від Сарн до кордону з Волинською областю зробили за чотири місяці, максимально використовуючи місцеву сировину. Зокрема, на 52-кілометровий відрізок знадобилося 120 тисяч кубометрів асфальтобетону, майже 150 тисяч кубометрів щебеню, а також пісок і відсів. Такі обсяги збільшили виробничі потужності місцевих кар’єрів та підсилили добувну галузь Рівненщини. Крім того, в реконструкції автомагістралі були задіяні й місцеві фахівці – до 300 працівників облавтодору, а це додатковий заробіток краянам та надходження до казни, резюмував Володимир Новак.
Загалом на реконструкцію дороги Київ-Ковель-Ягодин, що проходить Рівненщиною, з держбюджету виділено понад 220 мільйонів гривень. Так, на ремонт дороги протяжністю 52 кілометри витратили 180 мільйонів гривень. Ще майже 42 мільйони спрямували на оновлення семи мостів. Дорожники запевнили, що працювали за новітніми технологіями, дотримувалися всіх стандартів якості та розширили дорожнє полотно до 9 метрів.
На час ремонту проїзд важковагових авто був заборонений, а вже нині немає жодних обмежень. Відремонтована міжнародна траса збільшить транзитні вантажопотоки, зауважив Володимир Новак. Більше того, ця автомагістраль є найкоротшим шляхом для футбольних вболівальників. Тож саме цю дорогу робили в рамках підготовки до Євро-2012.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору