Рівне:

Створення та просування сайтів

У Львові затримали чоловіка, який вдавав із себе майора міліції

Львівська область 13-січ, 2012, 12:039 prov 814
У Львові затримали псевдоміліціонера. Чоловік вдавав із себе майора міліції. Втім, надурити справжніх правоохоронців самозванцю таки не вдалося.
Свою роль Олександр грає переконливо. Спочатку й на думку не спадає, що міліцейська форма для нього лише театральний костюм. Та насправді жодного стосунку до міліції він не має.
«Я артист, але артист-аматор. Для мене сцена – це караоке-бар. Там, де музика, можна поспівати, повеселитися, відпочити», - пояснює затриманий.
Самозванець переконує - не хотів нікого дурити. Мовляв, для нього це лише спосіб самовираження. Одягав форму майже щодня та йшов співати до місцевого караоке-бару. Відвідувачі свято вірили, що перед ними справжній міліціонер.
«Мене знають як майора міліції. І ставляться до мене відповідно», - зізнається Олександр.
А от у патрульних, які перестріли чоловіка на вулиці, - майже одразу виникли сумніви. Вони рушили слідом за ним.
Аферист забіг до караоке-бару та вхопив до рук мікрофон. Став співати та розважати публіку своїми піснями. Коли ж «концерт» закінчився, правоохоронці підійшли ближче та попросили чоловіка показати документи. Той, не вагаючись, простягнув їм «липове» посвідчення.
Самозванця затримали та доставили до райвідділку. Вже тут він зізнався, що міліцейську форму вдягає не вперше. Стати правоохоронцем вирішив, коли втратив роботу. Розуміючи, що до міліцейських лав у його віці вже навряд чи візьмуть, чоловік обрав собі інший шлях - виготовив підроблене посвідчення, купив форму та перевтілився у майора міліції.
У зловмисника вилучили ще й генеральське посвідчення. Тож є підозри, що перш ніж перевтілитись у майора міліції, самозванець приміряв на себе ще вищий ранг.
Правоохоронці вже порушили кримінальну справу за ст.358 Кримінального кодексу України (Підроблення документів).
Псевдоміліціонеру загрожує до двох років обмеження волі.
Про це Провінційці повідомили з сектору зв’язків із громадськістю ГУ МВС України у Львівській області.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору