Рівне:

Створення та просування сайтів

На Рівненщині активізовано роботу з представництва інтересів громадян і держави в судах

Рівненська область 25-січ, 2012, 12:249 prov 860
Прокуратурою області активізовано роботу з представництва інтересів громадян і держави в судах. За позовами прокурорів у минулому році судами стягнуто 61,5 мільйона гривень. Реально виконано судових рішень на суму 28 мільйонів гривень.
Про це Провінційці повідомляє прес-служба прокуратури області.
Зокрема, вживались заходи до відшкодування шкоди, завданої паливно-енергетичному комплексу (стягнуто 12,1 млн.грн.), кредитно-фінансовій системі (12,4 млн.грн.), до бюджету (12,2 млн.грн.). За наслідками розгляду позовів та заяв про видачу судових наказів судом стягнуто 1,2 млн.грн. заборгованої заробітної плати. За документами цивільно-правового характеру повернуто у державну та комунальну власність майно на суму 18,5 млн.грн.
Так, перевіркою з'ясовано, що службові особи дочірнього підприємства "Рівне-ТДК" в порушення Статуту та без згоди засновника – а таким є ВАТ "РЗТА", частка держави якого у статутному фонді становить 36,71 відсотка, уклали з одним із товариств договір, згідно умов якого останньому було передано у власність споруду тросового виробництва вартістю 4,9 млн.грн. в обмін на цінні папери.
З метою захисту інтересів держави в особі ВАТ "РЗТА" та Фонду державного майна України прокуратура області пред’явила до Господарського суду Рівненської області позов про визнання права власності на нерухоме майно за державою.
Позов розглянуто і задоволено.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору