Рівне:

Створення та просування сайтів

У Зарічненському районі відкрили новозбудований ФАП

Здоровя 08-лют, 2012, 12:009 prov 869
Цими днями відбулось урочисте відкритті фельдшерсько-акушерського пункту в с. Зелена Діброва Зарічненського району. В заході взяли участь чиновники області та району..
Створення сільської медичної установи стало можливим завдяки ініціативності місцевих мешканців, які об’єдналися в громадську організацію «Пролісок», зібравши на будівництво більше 12 тисяч гривень. Члени ГО «Пролісок» підготували відповідний проект, який був розісланий до міжнародних донорських організацій, котрі підтримують розвиток громадянського суспільства.
Результатом роботи громадської організації стала підтримка зі сторони Програми Європейського Союзу „Tacis” для України у сумі – 71,5 тисяч гривень. Осторонь не залишилась і влада – з бюджету Дібрівської сільської ради було виділено 99,7 тисяч гривень, з районного – 120,7 тисяч гривень. У загальному вартість будівельно-монтажних робіт складає 304 тисячі гривень. Також видатки на придбання обладнання та інших технічно-матеріальних цінностей становлять 32,5 тисяч гривень.
Будівництво ФАПу в с.Зелена Діброва Зарічненського району стало прикладом єдності сільської громади щодо вирішення нагальних проблем, прикладом ініціативності мешканців, які самостійно намагаються покращити рівень життя селян
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору