Рівне:

Створення та просування сайтів

Головне управління юстиції у Рівненській області підбило підсумки роботи за минулий рік

Рівненська область 09-лют, 2012, 12:499 prov 947
Вчора, 8 лютого, керуючий справами виконавчого апарату обласної ради Микола Яцюк узяв участь у засіданні колегії головного управління юстиції у Рівненській області. Про це Провінційці повідомляє прес-служба обласної ради.
Члени колегії та запрошені заслухали та обговорили підсумки роботи головного управління юстиції та підпорядкованих органів за 2011 рік.
Зокрема, під час наради було проаналізовано виконавську дисципліну в органах юстиції та роботу із розгляду звернень громадян.
Члени колегії заслухали інформацію про діяльність органів нотаріату. Так, у Рівненській області функціонує 20 державних нотаріальних контор, в яких працює 28 державних нотаріусів. Також, в області працює 119 приватних нотаріусів.
Під час колегії, при розгляді питання роботи органів державної виконавчої служби Рівненської області за минулий рік, було повідомлено, що вони займають переконливе перше місце в України щодо стягнення заборгованостей по заробітній платі.
Щодо діяльності органів державної реєстрації актів цивільного стану, то впродовж 2011 року в області складено 42233 актових записи, з них 17811– про народження, 14168 – про смерть, 8842 – про шлюб, 981 – про розірвання шлюбу, 361 – про зміну імені, 70 – поновлених актових записів. Аналіз статистичних даних свідчить, що кількість зареєстрованих новонароджених на 3643 більша, ніж кількість реєстрацій померлих осіб. Також збільшилась кількість складених актових записів про шлюб на 904.
Учасники колегії заслухали інформацію про низку активних заходів щодо методологічного керівництва правовою роботою, які організував і провів відділ правової роботи, правової освіти, реєстрації нормативно-правових актів, легалізації об’єднань громадян.
Також, було озвучено проблемні питання – забезпечення приміщеннями головного управління юстиції у Рівненській області та його структурних підрозділів.
Піднімалася проблема кадрового забезпечення органів юстиції в регіоні.
На завершення наради члени колегії затвердили основні завдання щодо підвищення ефективності роботи у 2012 році.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору