Рівне:

Створення та просування сайтів

На Волині судитимуть екс-депутата, який брав хабарі за бронювання на кладовищі

Волинська область 13-лют, 2012, 09:249 prov 698
Прокуратура Волинської області направила до суду кримінальну справу проти директора комунального підприємства «Луцький спеціалізований комбінат комунально-побутового обслуговування», колишнього депутата обласної ради, обвинувачуваного у хабарництві.
Як повідомили УНІАН в прес-службі прокуратури області, встановлено, що посадовець за попередньою змовою з майстром із благоустрою цього підприємства у серпні 2010-го та у вересні минулого року одержував хабарі за бронювання місць для поховання людей на території Луцького міського кладовища.
Крім того, досудовим слідством з’ясовано ще чотири випадки одержання хабарів самим екс-депутатом – незаконні побори він брав не лише за виділення місць для поховання, але й за влаштування працівника на роботу в комунальне підприємство та продовження оренди майна комбінату, поінформували в прокуратурі.
Встановлено також факт заволодіння ним коштами підприємства шляхом зловживання службовим становищем. Зараз колишній директор спецкомбінату перебуває на підписці про невиїзд.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору