Рівне:

Створення та просування сайтів

Що новенького?

Що новенького? 01-травня, 2008, 12:439 prov 1 197
Гоща
В Гощанському районному об’єднанні культури та дозвілля районний центр зайнятості спільно з відділом освіти райдержадміністрації та районним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді провели «Ярмарок професій та освітніх програм». У ході проведення ярмарку працювали наступні консультативні пункти: професійної орієнтації, діагностичного обстеження; професійного навчання в службі зайнятості; соціальної підтримки молоді; групової та індивідуальної консультації про отримання професії; юридичної консультації; консультації з підприємництва тощо.

Дубно
Восьмеро мешканців району перейшли столітній рубіж. Найстарший серед довгожителів — Михайло Куба з Костяниці, котрий зустрів 105 весну. Лише на рік молодша за патріарха Тетяна Кравчук із Іванич, а Меланія Братчик із Залужся та Улита Башмат із Майдану відсвяткували 102 роки народження. Мешканка Пантелії Марія Фенюк побачила світ у 1907 році. Переступили віковий рубіж також Якилина Марчук із Нової Миколаївки, Зінаїда Войтюк із Костяниця та Марія Духній із Квітневого.

Дубровиця
В більярдному клубі «Піраміда» відбувся черговий етап змагань. Нагадаємо, що участь у цій спартакіаді, яка з 2008 року має стати традиційною, беруть або члени вищеназваної організації, або ж їх близькі та родичі. Загалом змагання проводитимуться з семи видів спорту – це шашки, шахи, міні-футбол, футбол, волейбол, більярд, настільний теніс. За словами організаторів спартакіади, ігри відбудуться практично у всіх районах області, фінальні підсумки мають відбутися в Рівному напередодні Дня молоді.
Позмагатися на більярді традиційно приїхало 15 команд, тридцять чоловік. Після довгих баталій на більярдних столах чи не вперше переможцями стали представники не Рівного. Виявляється, що краще за мешканців обласного центру грають у більярд в Дубровицькому районі, друге та третє командне місця відповідно, в Березнівського та Дубенського районів.

Зарiчне
Під час засідання колегії Зарічненської райдержадміністрації розглянули питання про хід виконання Програми соціально-економічного розвитку району у І кварталі 2008 р., стан роботи із зверненнями громадян у І кварталі 2008 р., підсумки роботи органів місцевого самоврядування щодо здійснення делегованих повноважень органів державної виконавчої влади.

Корець
Голова Рівненської облдержадміністрації Віктор Матчук у рамках робочої поїздки в Корецький район провів зустріч з головою райдержадміністрації Русланом Сивим та представниками фірми ОНУР (Туреччина). Під час зустрічі обговорили стан виконання робіт щодо видобування в Корецькому районі граніту для виробництва щебеню.

Костопiль
Обладнати до кінця року найбільш людні місця міста Костополя Рівненської області камерами зовнішнього спостереження планують депутати Костопільської районної ради. Як переконані депутати, зовнішнє спостереження дисциплінуватиме як городян та гостей міста, так і правоохоронців. Камери будуть виведені на монітор, що стоятиме в черговій частині міліції. Відтак її працівники бачитимуть реальну картину того, що діється в місті, та оперативно вживатимуть заходів для недопущення правопорушень. Очікується, що камери будуть встановлені в центрі міста, на автовокзалі та в районі в‘їзду в Костопіль з боку Рівного.
Фінансуватиметься встановлення зовнішнього спостереження коштом бюджетних грошей та спонсорських внесків.

Острог
Студентка четвертого курсу спеціальності «українська філологія» Національного університету «Острозька академія» Вікторія Назарук зайняла третє місце на Всеукраїнській студентській олімпіаді з української мови та літератури, що проходила у Херсоні. Олімпіада відбувається у три тури і передбачає написання письмових робіт з української мови та літератури, а також захист наукових робіт. Загалом участь в олімпіаді взяли 63 представники з усієї України.

Рiвне
Головний лікар Рівненської обласної клінічної лікарні, депутат облради (УНП) Мирослав Семанів став номінантом щорічного рейтингу «Вороги преси». Про це повідомили у Рівненській незалежній медіа-профспілці. Рейтинг, який формують Інститут масової інформації та Незалежна медіа-профспілка України, покликаний привернути увагу громадськості до проблем свободи слова в Україні.

Сарни
Відбулось засідання колегії Сарненської райдержадміністрації, під час якого розглянули питання про стан виконання Програми зайнятості населення Сарненського району за І квартал 2008 року та шляхи вирішення проблем сільського безробіття, організацію благоустрою населених пунктів виконкомами місцевих рад Сарненського району, співпрацю структурних підрозділів сільських, селищних, культурно-дозвіллєвих комплексів в організації дозвілля громадськості району, хід виконання районної Програми боротьби з епідемією туберкульозу на 2007–2011 рр.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору