Рівне:

Створення та просування сайтів

Дипломи, що велять прикрашати світ

Актуально 15-лют, 2012, 18:159 prov 1 196
У Березнівському лісовому коледжі відбувся черговий випуск молодих спеціалістів. Цього разу за фахом – зелене будівництво і садово-паркове господарство, а за змістом майбутньої роботи – ландшафтні дизайнери. З цієї нагоди в актовому залі навчального закладу відбувся урочистий вечір за участю батьків і членів родин випускників.
Дипломи, що велять прикрашати світ

- Ми пишаємося вами і впевнені, що в самостійному трудовому житті ви реалізуєте себе як класні спеціалісти і творчі особистості, ствердите визнаний авторитет нашого навчального закладу, - наголосив у вітальному слові директор коледжу Микола Гончар.
Звучить бадьора музика, а на сценічному екрані проектор відтворює прекрасні миті студентського життя: теоретичні заняття в аудиторіях і практичні в дендропарку, спортивні змагання і художню самодіяльність, відпочинок на природі і екскурсії по містах України. В цьому супроводі і вручаються дипломи 41 юнакові і дівчині, 9 з них - з відзнакою, зокрема Марії Власюк, Аліні Пилипаці, Сергію Гороб’ю, Оксані Зубчик. Третина випускників одержала приємні додатки – грамоти за досягнення в спорті і художній самодіяльності. Як відзначила випускниця Марія Власюк, студентські роки стали не просто порогом у дорослий світ, а й навчили успішності в усіх справах і душевності в спілкуванні.
Від імені батьків Алла Зубчик та Олександр Горобей подарували випускникам коровай на рушнику, пожартувавши, що, можливо, недостатньо харчів вкладали у студентські сумки, але разом перемогли і здобули дипломи. А традиційний прощальний вальс випускники танцювали разом з кураторами груп Віталієм Рачком та Олегом Кравцем.
І про найважливіше в долі молодих спеціалістів. За словами завідувача відділенням зеленого будівництва і садово-паркового господарства Сергія Хуткого, 70% їх працевлаштовано в трестах і комунальних господарствах з озеленення і квітникарства, решту «розібрали» приватні фірми, в тому числі навіть автосалон, адже дизайнерська праця зараз затребувана.
На фото: директор коледжу Микола Гончар вручає диплом випускниці Маріам Сіді Леленті з села Грушвиця Рівненського району; прощальна мить студентської юності.
Петро Желінський,
викладач лісового коледжу.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору