Рівне:

Створення та просування сайтів

Жінки Батьківщини «Відкрили своє серце»

Здоровя 16-лют, 2012, 16:109 prov 979
14-15 лютого 2012 року Громадська організація «Жінки Батьківщини» провела благодійну акцію «Відкрий своє серце», присвячену Всесвітньому дню онкохворої дитини.

Жінки Батьківщини  «Відкрили своє серце»

На майдані Незалежності 14-15 лютого м. Рівне з 11.00 до 17.00 год. стояв намет, загальна сума зібраних коштів – 5066,00 грн. Зібрані кошти будуть передані для придбання ліків онкохворим дітям Рівненського обласного дитячого відділення.
Основна мета цього заходу — донести суспільству про проблеми дитячих онкологічних хвороб і про обмежене фінансування з боку держави.
Проблеми лікування онкохворих дітей є не тільки особистими проблемами батьків та рідних хворих діток, це є проблеми громади і суспільства в цілому. Ця біда може спіткати будь-кого – незалежно від статусу та фінансової спроможності.
Жінки Батьківщини  «Відкрили своє серце»

Протягом 14-15 січня було роздано 1500 листівок, виставлено намет, в якому за благодійний внесок в знак вдячності давали стрічку. Також, на великому банері в червоних сердечках рівняни писали побажання дітям. Банер буде передано в дитяче відділення онкохворим дітям.
Відбувся збір підписів рівнян на підтримку відкритого листа Президентові України, з метою привернути його увагу до кричущих проблем із забезпеченням ліками, медикаментами, діагностикою онкохворих дітей в Рівненській області, які найбільш постраждали від Чорнобильської катастрофи. Зібрано підписів – 467 шт.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору