Рівне:

Створення та просування сайтів

Оголосили найвпливовішого актора у світі

Зіркова алея 12-кві, 2007, 20:209 prov 1 514
П’ятірка найвпливовіших акторів за версією Newsweek виглядає наступним чином:

1 Уілл Сміт

2 Джонні Депп

3 Бен Стіллер

4 Бред Піт

5 Том Круз

Фільми Уілла Сміта принесли у світовому прокаті майже 4 мільярди доларів, а кіномагнати сьогодні визнають, що все, з чим починає працювати Сміт, стає справжнісіньким хітом. Впливовість Сміта пояснюють тим, що будь-який фільм за участю цього актора, від наукової фантастики «Я, робот» (2004) до романтичної комедії «Правила Знайомства: Метод Хітча» (2005), стає успішним. Його остання картина «У пошуках щастя» (2006) принесла у світові каси більше 150 мільйонів фунтів – величезна сума для фільму без особливих спецефектів.

На успіх Сміта впливає і його расова універсальність. За словами продюсерів, афро-американський актор подобається усім. “Він має величезний вплив на глядачів. Його шарм настільки універсальний, що він переходить расові межі. Сміт приваблює біле суспільство і водночас викликає довіру в чорношкірих людей. Це справді неймовірна риса”, – цитує одного з голлівудських топ-продюсерів британський таблоїд The Sun.

Газета відзначає, що визнання Уілла Сміта найвпливовішим голлівудським актором – величезне досягнення, якщо враховувати, що зніматися у фільмах він почав лише з 1995 року. Успіх прийшов з бойовиком «Погані хлопці», у якому Уілл Сміт і Мартін Лоуренс постали в образах поліцейських-зірвиголів.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору