Рівне:

Створення та просування сайтів

Соцмережі: чоловіки балакучіші, жінки - обережніші й частіше видаляють друзів

Суспільство 01-бер, 2012, 14:179 prov 1 064
Майже 70% жінок-користувачів соцмереж закривають для сторонніх свої профілі
Жінки частіше, ніж чоловіки, видаляють людей зі списку своїх друзів у соціальних мережах, і прагнуть дозувати доступ до своїх особистих даних, а чоловіки значно частіше за жінок залишають коментарі й публікують записи й фотографії, про які потім жалкують.
Про це свідчать результати дослідження, проведеного організацією Pew Research Center, пише newsru.co.il.
Зокрема, за даними опитування, 63% користувачів соціальних мереж видаляли людей зі списку своїх друзів, тоді як в 2009 році цей показник становив 56%. При цьому серед жінок "чистили" списки своїх друзів 67%, тоді як серед чоловіків - лише 58%.
Жінки більш потайливі, ніж чоловіки, у тому, що стосується їхніх особистих даних: 67% жінок закривають свій профіль від сторонніх, тоді як серед чоловіків таких лише 48%.
Натомість чоловіки вдвічі частіше, ніж жінки, публікують оновлення статусів, коментарі, фотографії та відео, про які потім жалкують. Загалом 11% користувачів соціальних мереж зізналися, що вони шкодують про опубліковане, причому серед жінок цей показник становить 8%, а серед чоловіків - 15%.
Опитування було проведено в США в минулому році, у ньому взяли участь 2277 користувачів соціальних мереж. Допустима похибка складає 2,4%.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору