Рівне:

Створення та просування сайтів

Водій вантажівки, який врізався в автівку, в результаті чого загинула 5-місячна рівнянка, - на підписці про невиїзд

Рівненська область 03-бер, 2012, 16:279 prov 917
Три сестрички: 5-місячна Ліза, 8-річна Даша та 6-річна Настя, разом з їхніми батьками 26 лютого постраждали в результаті наїзду на їхній автомобіль вантажівки «SKANIA R 124», котра не пригальмувала на червоний сигнал світлофора. Постраждали усі члени сім’ї. Діток завезли в обласну лікарню, а батьків – у міську.
Найменшенька дівчинка за кілька днів померла. Стан здоров’я її мами – стабільно важкий. Сім’я потребує коштів на лікування, повідомляє 4vlada.
Водій вантажівки, який врізався в автівку, в результаті чого загинула 5-місячна рівнянка, - на підписці про невиїзд

Автомобіль Ольги і Стаса протаранила вантажівка. Через ДТП троє їхніх дочок потрапили в реанімацію. Найменша за кілька днів померла. Ольга - з численими переломами у важкому стані в реанімації.
Як розповіла старший інспектор з профілактичної роботи ВДАІ УМВСУ в Рівненській області Світлана Марко, відразу після вчинення ДТП проти водія вантажівки, мешканця Тернопільської області 49-річного Михайла порушено кримінальну справу за ч.2 ст.286 Кримінального кодексу України. (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження). Відповідальність за цією статтею передбачає позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.
Стосовно водія тоді ж обрали запобіжний захід у вигляді підписки про невиїзд.
Наразі у цій справі триває досудове слідство.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору