Рівне:

Створення та просування сайтів

Львівський університет безпеки життєдіяльності посилює співпрацю з міжнародною спільнотою

Львівська область 15-бер, 2012, 12:009 prov 773
У 2012 році Львівський державний університет безпеки життєдіяльності МНС реалізує 6 міжнародних проектів у галузі безпеки людини. Вони передбачають інтеграцію української системи цивільного захисту у загальноєвропейський механізм гарантування безпеки людини, адаптацію українських фахівців до роботи з міжнародними системами безпеки, вироблення спільних методів та підходів до ліквідації різних надзвичайних ситуацій, особливо транскордонних.
Така співпраця стала можливою завдяки тому, що університет є членом Європейської асоціації вищих навчальних закладів, які працюють в галузі безпеки людини. Реалізація цих проектів допоможе українським рятувальникам здобути не лише безцінний досвід, але й не менш коштовне та необхідне сучасне пожежно-рятувальне обладнання.
Речник університету Антон Крук повідомив, що 2011 рік був також багатим на різноманітні міжнародні проекти: «Користь від такої співпраці очевидна. Минулого року Україна та Польща реалізували низку спільних проектів, які передбачали інтеграцію нашої системи цивільного захисту у європейські механізми гарантування безпеки. За ініціативи Львівського державного університету безпеки життєдіяльності та при фінансовій підтримці наших польських колег ми навчилися діяти спільно при різноманітних надзвичайних ситуаціях. Радує й те, що до цієї співпраці вдалося залучити наших колег із Харківського та Черкаського навчальних закладів МНС і вони зможуть передати здобутий досвід своїм вихованцям».
За повідомленням прес-служби ЛДУ БЖД МНС.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору