Рівне:

Створення та просування сайтів

У Львові за матеріалами СБУ засуджено директора підприємства та трьох його спільників

Львівська область 23-бер, 2012, 11:319 Lobanovskiy 892
У результаті заходів, спрямованих на виявлення та недопущення фінансово-економічних злочинів, співробітники Служби безпеки України викрили групу осіб, які протиправним шляхом зменшили суми сплачених у державний бюджет України податків на 14 млн. гривень.
Правоохоронцями також встановлено, що організатор цієї протиправної оборудки – директор однієї з будівельних комерційних структур, не виконав зобов’язання з надання будівельних робіт одному з підрозділів державного підприємства Обслуговування повітряного руху України та незаконно заволодів його коштами у розмірі 274 тисяч гривень, які в подальшому легалізував у ході здійснення господарської діяльності своєї фірми.
Вироком Залізничного районного суду м.Львова за привласнення коштів державного підприємства шляхом зловживання службовим становищем, легалізацію коштів здобутих злочинним шляхом, службове підроблення, ухилення від сплати податків та фіктивне підприємництво, організатора злочинів засуджено до 7 років позбавлення волі, трьох співучасників – до 5 років позбавлення волі.
За повідомленням прес-центру СБ України.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору