Рівне:

Створення та просування сайтів

На Волині „пов’язали” викладачів-хабарників

Головна 26-бер, 2012, 11:299 prov 1 051
Двоє викладачів Торчинського професійного ліцею, що на Волині, оцінили «знання» правил дорожнього руху своїх учнів у… 600 гривень.
Працівники Управління Державної служби боротьби з економічною злочинністю УМВС України у Волинській області та прокуратури Луцького району задокументували факти вимагання та одержання хабара.
Як з’ясувалося, за два дні «успішного» прийому екзамену спритники хотіли розбагатіти більш ніж на 10 тисяч гривень, повідомили „Провінційці” з СЗГ УМВС України у Волинській області.
При цьому один із викладачів, він же – член комісії з приймання кваліфікаційної атестації з предмета «Правила дорожнього руху» у період із 19 по 20 березня 2010 року одержав 9600 грн. Інший, будучи його поплічником, у час його відсутності отримав ще 1200 гривень хабара. Утім передати їх своєму колезі не встиг, адже його правоохоронці затримали на гарячому.
Проти пройдисвітів порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 (Одержання хабара) Кримінального кодексу України. Триває досудове слідство.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору