Рівне:

Створення та просування сайтів

Суд розгляне справу про загибель трьох людей

Актуально 27-бер, 2012, 18:439 prov 780
Дубенською міжрайонною прокуратурою завершено розслідування кримінальної справи за обвинуваченням одного із приватних підприємців Радивилівського району у службовій недбалості, що спричинило тяжкі наслідки (ознаки злочину, передбаченого ч.2 ст.367 Кримінального кодексу України).
Ця подія сталася 14 червня у селі Пустоіванне Радивилівського району. На території господарства приватного підприємця було знайдено в металевій бочці із залишками рослинної олії мертвими трьох мешканців району - 1975, 1976 та 1986 років народження. Першочерговими слідчими діями було встановлено, що чоловіки самостійно проникли у ємкість, однак, вибратись звідти не змогли та загинули на місці події.
У ході слідства було зібрано достатньо доказів вини підприємця, який, виявивши різкий неприємний запах, що поширювався з металевої бочки у приміщення, в порушення вимог Закону України "Про охорону праці" не звернувся до спеціалізованих компетентних органів з метою усунення причин його виникнення та не забезпечив належну охорону джерела підвищеної небезпеки від потрапляння до нього сторонніх осіб. Внаслідок таких халатних дій троє чоловіків, які проникли у ємкість, загинули внаслідок гострої асфіксії, що була зумовлена вдиханням токсичних продуктів.
Кримінальну справу скеровано до Радивилівського районного суду для розгляду.
Прес-служба прокуратури області.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору