Рівне:

Створення та просування сайтів

Чиновники з райдержадміністрації „нагріли руки” на дорозі

Хмельницька область 06-кві, 2012, 11:019 prov 1 018
На виконання завдань з попередження розкрадання державних коштів співробітники СБУ викрили факт розтрати службовими особами однієї з райдержадміністрацій Хмельницької області бюджетних коштів у сумі 277 тисяч гривень, повідомляє Прес-центр СБ України.
У серпні 2010 року районна держадміністрація та київське приватне підприємство уклали договір щодо будівництва 4,5 км автомобільної дороги. Фінансування цих робіт здійснювалося під державні гарантії Уряду за рахунок кредитних коштів, відшкодування яких передбачено з державного бюджету України. На підставі актів приймання виконаних робіт на розрахунковий рахунок столичної фірми було перераховано 10 млн. 400 тис. гривень.
Однак, у ході проведеної за ініціативою СБУ ревізорами КРУ перевірки було встановлено, що роботи, зазначені в угоді, підрядник виконав частково, а при оформленні документів завищив вартість окремих видів будівельних матеріалів.
За фактом розтрати бюджетних коштів шляхом зловживання службовим становищем службовими особами райдержадміністрації слідчий відділ Управління СБ України у Хмельницькій області порушив кримінальну справу за ознаками вчинення злочину, передбаченого ч.5 ст.191 (розтрата майна, шляхом зловживання службовим становищем) Кримінального кодексу України.
Триває слідство.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору