Рівне:

Створення та просування сайтів

У Львівській області на залізничному перегоні з рейок зійшли 10 вагонів

Львівська область 04-травня, 2012, 08:419 prov 906
3 травня о 00.20 у Пустомитівському районі на залізничному перегоні Борщовичі-Підбірці, під час руху вантажного потягу (склад потягу - 39 вагонів), зійшли з рейок 10 вагонів, з яких 7 перекинулися (4 цистерни з дизпаливом, 1 цистерна з бензином та 2 порожніх вагона).
Внаслідок сходу вагонів сталася розгерметизація п’ятьох цистерн з паливом та його повільне витікання (через горловину) в межах охоронної зони з послідуючим загоранням трьох цистерн.
О 02.30 пожежу локалізовано та о 02.53 ліквідовано. Для ліквідації пожежі було залучено 17 відділень пожежно-рятувальної служби МНС та пожежний потяг „Укрзалізниці”.
Жертв та постраждалих немає.
Пошкоджено близько 250 м електроконтактної мережі та залізничного полотна. Рух залізничного транспорту здійснюється за резервною схемою.
О 05.40 відновлено рух по парній колії.
До аварійно-відновлювальних робіт залучено аварійно-відновлювальний потяг та аварійно-ремонтні бригади у кількості 87 осіб. Причина сходу вагонів – встановлюється. На місці події працює оперативна група Головного територіального Управління у Львівської області.
Про цк Провінційці повідомили з Прес-служби МНС.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору