Рівне:

Створення та просування сайтів

Сенсація, що не варта ламаного гроша

Рівненська область 30-лип, 2012, 14:079 prov 1 401
Після минулої сесії Рівнеради, яка відбулася 26 липня, прес-служба Рівненської обласної організації УНП розповсюдила прес-реліз з неправдивою інформацією. Так, депутатів з фракції «Батьківщина» було звинувачено у кулуарних домовленостях з фракцію Партії регіонів щодо голосування за «земельні» питання, а також у тому, що депутатам роздають вказівки як голосувати з того чи іншого питання. Але ні перше, ні друге звинувачення не витримують жодної критики.
За словами голови Рівненської міської партійної організації ВО "Батьківщина" Марії Конощук, перед кожною сесією фракція «Батьківщини» проводить засідання, на якому обговорюють усі питання порядку денного, голосують і виробляють спільну позицію для злагодженого голосування вже в сесійній залі.
- Роздруківку, яку сфотографував прес-секретар РОО УНП Олександр Джигирей на столі у наших депутатів, це витяг з нашого протоколу засідання фракції, - пояснила пані Конощук. -. Таким чином депутати мають пам’ятку, адже на кожну сесію виносять не менше сотні питань, а ми є найбільшою фракцією в раді і від уважності при голосуванні залежить доля наших рівнян. Фракція «Батьківщина», на відміну від багатьох інших, має чітку і обґрунтовану позицію, яку часто висловлює не тільки шляхом голосування, а й у виступах, наводячи аргументацію щодо питань порядку денного. В багатьох випадках наша позиція також не полягає в тому, щоб просто підтримати або ні, а в тому, щоб шукати вихід в складній ситуації, шукати таку конфігурацію рішення, яка б дала максимальну користь для міста. Аби журналісти мали змогу на власні очі переконатися, як проходить засідання фракції «Батьківщина», радо їх запрошуємо у гості. А оскільки Олександр Джигирей сфотографував лише частину протоколу засідання нашої фракції, то надаємо вам від скановані копії всього документу.
Прес-служба Рівненської обласної організації ВО «Батьківщина»
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору