Рівне:

Створення та просування сайтів

На Рівненщині невідомі напали на агітнамет Об’єднаної опозиції

Головна 14-сер, 2012, 10:379 prov 1 187
У місті Дубно Рівненської області через розпилення невідомої речовини шпиталізовано дівчину-агітатора
У понеділок на агітаційний намет Об'єднаної опозиції, що розташований на майдані Незалежності у центрі міста Дубно, було скоєно напад. За словами дівчини-агітатора, яка одна працювала у наметі, до неї підійшла жінка й затулила собою вхід. На запитання ніяк не реагувала, просто роздивлялася агітаційні матеріали. У цей час незнайомий чоловік з тильної сторони намету розпилив невідому речовину. Після вдихання якої у дівчини запаморочилося в голові й почалася рвота. Довелося викликати швидку й шпиталізувати агітатора з характерними ознаками аерозольного отруєння. Керівник штабу Об’єднаної опозиції в Дубно Павло Березовський звернувся з заявою до Дубенського райвідділу міліції.

На Рівненщині невідомі напали на агітнамет Об’єднаної опозиції


Кандидат у народні депутати від опозиції по 154-му виборчому округу, матеріали якого теж роздавали у наметі, Валентин Королюк не виключає, що таким чином намагаються залякати його.
Нагадаємо, що протягом декількох останніх днів на мобільний телефон Валентину Королюку та членам його команди лунали погрози, якщо він не відмовиться від участі у виборах. Це сталося після вручення в Дубенській РДА листа із закликом до очільника району, теж кандидата-мажоритарника, піти у відставку заради проведення чесних виборів.
Прес-служба Рівненського РВШ об’єднаної опозиції ВО «Батьківщина»
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору