Рівне:

Створення та просування сайтів

У НОВОГРАД-ВОЛИНСЬКОМУ РАЙОНІ 72-РІЧНИЙ ТЕСТЬ ЗАСТРЕЛИВ ЗЯТЯ ЧЕРЕЗ ПОБУТОВИЙ КОНФЛІКТ

Житомирська область 24-сер, 2012, 15:239 prov 1 077
В одному з сіл Новоград-Волинського району Житомирщини розігралась справжня трагедія. 72-річний місцевий житель із вогнепальної мисливської рушниці застрелив зятя. Чоловікові було 40 років і 20 з них він прожив у шлюбі з дружиною, мають дорослого сина.

У НОВОГРАД-ВОЛИНСЬКОМУ РАЙОНІ 72-РІЧНИЙ ТЕСТЬ ЗАСТРЕЛИВ ЗЯТЯ ЧЕРЕЗ ПОБУТОВИЙ КОНФЛІКТ


Повідомлення про надзвичайну подію надійшло до Новоград-Волинського МВ УМВСУкраїни в Житомирській області надвечір. На місце події відразу виїхали слідчо-оперативні групи міськвідділу та обласного Управління. Уже безпосередньо населеному пункті з’ясувалось, що літній чоловік з невідомих причин відкрив стрільбу на подвір’ї власного домогосподарства. Його жертвою став зять, який лише напередодні повернувся із довготривалого відрядження. Сім’я проживала в одному будинку, на щастя, інших родичів на час конфлікту поряд не було.
Відтак, пенсіонер вистрелив із власної зареєстрованої рушниці по зятеві, як згодом з’ясується нанесене поранення було смертельним, а потім замкнувся у хаті з середини й категорично відмовився виходити, погрожуючи всім, хто намагався наблизитись, зброєю.
Працівники міліції, прибувши за викликом, розпочали довготривалі переговори із дідусем, намагаючись вплинути на його войовничий настрій та змусити добровільно скласти зброю, аби він не причинив шкоди комусь іще. І навіть після кількагодинного стомливого діалогу чоловік не одумавсь і сам виходити з будинку категорично відмовлявсь.
Бійці спецпідрозділу «Сокіл» без застосування зброї та спецзасобів проникли до приміщення та затримали підозрюваного у вбивстві.
Правоохоронці встановили, що між чоловіками давно були неприязні стосунки, а от, що саме стало причиною конфлікту цього разу, затриманий впевнено відповісти не зміг і лише стверджував, що не хотів його вбивати.
Родичі дідуся розповідають, що останнім часом він поводив себе дивно, але вони про це нікому не повідомляли, не звертались і до міліції.
Наразі за даним фактом, повідомив заступник начальника УМВС України в Житомирській області Віктор Костик, порушено кримінальну справу за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. З місця події вилучено рушницю та низку речових доказів. Проводяться відповідні слідчі дії та судово-медичні дослідження.
Буде призначено й судово-психіатичне дослідження підозрюваного, яке дасть висновок про його осудність. Наразі він затриманий та вирішується питання щодо обрання міри запобіжного заходу.
Алла Ващенко,
СЗГ УМВС України
в Житомирській області
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору