Рівне:

Створення та просування сайтів

День прапора в Україні

Україна 24-сер, 2012, 15:419 prov 1 234
Вчора в Україні відбулися святкові урочистості з нагоди Дня державного прапора.
У Луганську піднімати прапор доручили курсантам-правоохоронцям, а кожному глядачеві видали жовто-блакитну стрічку та значок з написом Я люблю тебе, Україно.
В Івано-Франківську молодь влаштувала акцію для городян. Активісти вітали перехожих зі святом, розповідали історію прапора і зав'язували на руки жовто-блакитні стрічки. Державний символ на центральній площі Івано-Франківська увічнили і міські графітчики.
У Житомирі на пішохідному мосту через річку Тетерів розгорнули 25-ти метровий прапор. Саме тут 1989 городяни вперше розгорнули прапор національних кольорів. За спогадами учасників, тоді це було диво і справжнє відкриття.
У столиці ж молодь влаштувала флешмоб. Одягнені в блакитні і жовті футболки активісти розгорнули величезний прапор і понесли його до Адміністрації Президента. Біля будівлі молодь випустила в небо кілька сотень кульок. Після чого почала пускати символічну хвилю прапором. Але за кілька секунд ті ж, хто ніс прапор, почали кидати на нього копійки. Трохи пізніше туди ж полетіли і сигарети, недопалки, запальнички і навіть презервативи.
Як повідомлялося, вчора, 23 серпня, в день проведення церемонії підняття Державного прапора закрито рух транспорту на Хрещатику біля Київської міськдержадміністрації від вулиці Інститутської до вулиці Богдана Хмельницького. З 21:00 23 серпня до 6:00 25 серпня рух транспорту обмежено по Хрещатику від Європейської площі до Бессарабської площі.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору