Рівне:

Створення та просування сайтів

ЖИТОМИРСЬКІ ПРАВООХОРОНЦІ ВИЯВИЛИ ДВІ НАРКОЛАБОРАТОРІЇ

Житомирська область 31-сер, 2012, 11:329 prov 1 082
Оперативники відділу боротьби з незаконним обігом наркотиків УМВС України в Житомирській області припинили діяльність злочинного угруповання, до складу якої входило, щонайменше, 5 осіб - студентів місцевих навчальних закладів. Під час проведення оперативних заходів правоохоронці виявили відразу дві нарколабораторії, де вироблялося і розфасовувалося особливо небезпечна психотропна речовина - амфетамін.
«Наркотичний засіб вироблявся членами угруповання в квартирі й у гаражі з метою подальшого розповсюдження у молодіжному середовищі, - розповів начальникВБНОН УМВС України в Житомирській області Андрій Струпинський. - Створена мережа збуту дозволяла, практично, щотижня синтезувати психотроп в лабораторіях. Крім періодичного особистого вживання психотропів, хлопці активно поширювали і втягували в наркозалежність своїх друзів, однокурсників і просто випадкових знайомих. Один грам амфетаміну, виготовлений у лабораторіях угруповання, коштував від 250 гривень. Наркоділки активно працювали щонайменше упродовж останніх півроку, налагодивши дієву схему збуту через своїх реалізаторів.
Днями всі п'ятеро зловмисників затримані. Вилучене обладнання направлено до Науково-дослідний експертно-криміналістичний центр при УМВС України в Житомирській області для проведення відповідних експертиз. За даним фактом порушено кримінальну справу відразу за кількома статтями Кримінального кодексу України. Санкції статей передбачають до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.
СЗГ УМВС України
в Житомирській області
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору